Херојима са Кошара за сва времена
Синоћ је у просторијама парохијског дома Храма Преображења Господњег у Љубовији, своје књижевно стваралаштво представио Невен Милаковић, писац чувене “Виле са Кошара”.

Интересовање је било велико. Поред свештенства љубовијског Храма " Преображења Господњег", био је присутан и велики број грађана из Љубовије и околних места као и из Р. Српске из Братунца и Сребренице. Догађај су увеличали борци са Кошара Ненад Станић из Чачка и Живорад Симић из Кошаља.

Организатор догађаја је, омладинско удружење "Кривоторбићи."

"Велика нам је част што је вечерас у Љубовији творац стихова које је Даница Црногорчевић овековечила својим певањем, и који су, иако млади, већ дубоко укорењени у нашем народу." рекао је Лука Митровић, председник удружења. У цвет Милаковићевог стваралаштва нас је увео и кроз њега провео Срђан Ристић. Велико хвала наставници музичке културе ОШ" Петар Враголић" из Љубовије Верици Масал и певачкој групи КУД " Азбуковица" које су својим раскошним гласом улепшали ово вече. Промоцију су својим присуством увеличале и Драгана Арсић, народна посланица и Милица Стефановић, заменица председника општине Љубовија.


Објављено: 01.04.2024. - 19:12:00

Књига месеца - јун

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2024.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018