Књига месеца - мај 2024. године

Последњи сати /Јелена Бачић Алимпић/


Последњи сати - Јелена Бачић Алимпић

Понекад, кћери моја, највише лажемо баш оне које највише волимо.

Мила моја, живот је чудо! Непрестано нас изненађује и ставља пред разна искушења. Прихвати све оно што не можеш да промениш и промени све оно што можеш. Ја сам одлучила да тако учиним...

На први поглед, Катарина Сафран је оличење успеха. Њено име је синоним за вештину, стручност и неуморну посвећеност медицинском позиву и кардиохирургији. Њен ум је беспрекоран, а руке сигурне у операционој сали. Удата за успешног француског бизнисмена, Катарина живи живот из снова у луксузном penthausu у центру Чикага.

Ноћни лет на релацији Чикаго–Београд, међутим, заувек ће променити све. Та судбинска ноћ уздрмаће темеље Катарининог постојања и навести је на то да преиспита целокупан дотадашњи живот. У том кључном тренутку схватиће да је, тежећи ка бољем, запоставила неке од најважнијих ствари у животу. Укључујући и сопствену срећу.

У свом родном селу Накучани, у подножју планине Цер, покушаће поново да је нађе…

Нови роман Јелене Бачић Алимпић Последњи сати открива нам дирљиву, на тренутке болну истину да су можда најзначајнији тренуци у нашем животу они који нас приморавају да се суочимо са сопственим демонима, жељама и изазовима.

Ова прича о храбрости и потрази за истинским смислом живота остаће вам урезана у памћење као инспирација да никада не одустанете од потраге за суштином у времену које вам је дато.<< Повратак на претходну страницу

Књига месеца - мај

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2024.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018