Дигитализација биоскопа у Љубовији
На конкурсу "Филмског центра Србије" за финансирање и суфинансирање пројеката у кинематографији за 2020. годину у категоризацији Преддигитализација и дигитализација биоскопа, Библиoтеци „Милован Глишић“ Љубовија додељена су средства у износу од 1.000.000 динара за набавку биоскопског аудио система.

Предвиђено је да се дигитализација биоскопа изврши у две фазе и то набавком и инсталацијом DCP пројектора и набавком и инсталацијом дигиталног аудио процесора чиме би били завршени радови на комплетној реконструкцији и адаптацији сале биоскопа у складу са прописаним стандардима.

- Библиотека „Милован Глишић“, као једина установа културе на подручју наше општине, која се у оквиру културних активности бави и приказивањем кинематографских дела, набавком биоскопског аудио система, а у наредном периоду и набавком пројектора, биће опремљена најсавременијом биоскопском техником за приказивање филмова у дигиталном формату – изјавила је директорка библиотеке Маријана Петаковић.Објављено: 25.11.2020. - 11:28:58

Књига месеца - јануар

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2021.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018