Посета Сајму књига у Београду
Октобар је месец који библиотекари као и многи љубитељи књиге жељно исчекују због Сајма књига.Изузетка није било ни овог пута. Библиотекари из Љубовије 26, октобра колективно су посетили 63. Међународни сајам књига,један од најстаријих и најважнијих књижевних манифестација у нашој земљи и региону.Сајам књига поред пословног,има и своју културну функцију, нарочито значајну у погледу упознавања библиотекара са укупним књижевним стваралаштвом код нас и у свету.Неформално познат као празник књиге, Сајам књига сваке године угости најзначајније домаће и бројне иностране писце и издаваче, који представљају своја стара издања и актуелну продукцију.
Важно обележје Сајма књига је богат пратећи програм. Kроз бројне промоције, презентације, предавања, округле столове и трибуне, стручној и широкој публици учесници представљају низ тема важних за књижевност, издаваштво и културу.
Наше читаоце обавештавамо да ће у наредном периоду књижни фонд библиотеке „Милован Глишић“ из Љубовије бити обогаћен најзначајнијим и најчитанијим насловима из домаће и стране књижевности.Објављено: 29.10.2018. - 19:21:34

Књига месеца - април

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2019.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018