Мостови сарадње
Основна школа у Доњој Љубовиђи прославила је 8. новембар Дан школе. Тим поводом ученици ове школе извели су пригодан културно-уметнички програм под мотом:Реци ми,и заборавићу,Покажи ми,- можда и запамтим! Укључи ме-разумећу!-Митровдан 2017. Све госте, ученике, наставнике и професоре поздравио је директор школе Славко Петровић.
У циљу побољшања и унапређења квалитета наставе јуче је званично отворена и школска библиотека којом ће руководити професор књижевности Радослам Милић.

Иако са скромним књижним фондом, школска библиотека омогућиће ученицима школе проширивање знања развијањем метода и техника самосталног образовања.Отварању школске библиотеке у Доњој Љубовиђи присуствовали су директорка библиотеке „Милован Глишић“, Маријана Петаковић и библиотекар Стојан Ивановић који су у разговору са руководством школе договорили узајамну сарадњу и помоћ. Школска библиотека биће доступна свим ученицима, наставницима, професорима и радницима школе а има за циљ стварање навике читања,организовање ваннаставних активности и подржавање иновација у образовању.Објављено: 09.11.2017. - 17:41:04

Књига месеца - мај

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2018.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018