Библиотекари Љубовије на Београдском Сајму књига
Октобар је месец који библиотекари, као и многи други љубитељи књиге, жељно исчекују због Сајма књига у Београду. Међународни београдски сајам књига једна је од најстаријих и најважнијих књижевних манифестација у нашој земљи и региону. Сви издавачи из Србије и најугледнији издавачи из региона на Сајму представљају своју годишњу издавачку продукцију. За посетиоце, љубитеље писане речи, Сајам књига је јединствена прилика да на једном месту пронађу, и уз посебне сајамске попусте купе књиге које их занимају, као и да присуствују неком од бројних пратећих програма.

Сајам књига је већ годинама најпосећенија културна манифестација у Србији. Традиционално се одржава у октобру и траје 7 дана. Ове године, Сајам књига се одржава по 66 пут и траје од 21.до 29. октобра. Како сајам књига поред пословног има и своју културну функцију, нарочито значајну у погледу упознавања библиотекара са укупним књижевним стваралаштвом код нас и у свету, библиотекари из наше установе колективно су посетили Сајам књига у Београду, 25.-ог октобра.Посета је искоришћена за нове пословне контакте са нашим старим, провереним пријатељима из "Лагуне", "Креативног центра", ”Пчелице” “Вулкана” и многих других

Наше читаоце обавештавамо да ће у наредном периоду књижни фонд библиотеке "Милован Глишић" из Љубовије бити обогаћен са најзначајнијим и најчитанијим насловима из домаће и стране књижевности.

Објављено: 26.10.2023. - 13:53:00

Књига месеца - март

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2024.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018