Објављен Програм XIX конференције
Библиотекарско друштво Србије, Програмски и Организациони одбори XIX конференције Удруживање, повезивање и умрежавање библиотекара објавили су детаљан Програм конференције, која ће се од 14. до 16. децембра 2022. године одржати у Београду, у простору Народне библиотеке Србије и Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“.

Овогодишња конференција одржава се у оквиру обележавања јубилеја 75 година оснивања Друштва, па ће за Дан библиотекара Србије 14. децембра традиционално бити одржана и свечана скупштина удружења и додељене награде и друга признања појединцима и организацијама поводом Дана библиотекара и јубилеја.

Задовољство нам је да домаћој и стручној јавности представимо садржински богата и разноврсна три дана активности, са великим бројем учесника, радним, постер, панел и специјалним сесијама, радионицама, предавањима по позиву, итд, уз учешће колегиница и колега из Србије, региона, Европе и света.Конференција Удруживање, повезивање и умрежавање библиотекара одржава се уз подршку Министарства културе, Народне библиотеке Србије, Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“, Катедре за библиотекарство и информатику Филолошког факултета у Београду, и бројних спонзора.

Објављено: 08.12.2022. - 12:22:18

Књига месеца - април

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2024.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018