Мостови сарадње
На недавно одржаној културно-забавној манифестацији „Гастрофест“ Љубовија 2018. учествовали су бројне такмичарске екипе али и гости из многих делова Србије који су имали прилику да уживају у гастрономским специјалитетима Љубовије и другим лепотама које она нуди. Међу њима , посебно драги гости, биле су наше колеге библиотекари из Новог Пазара и Малог Зворника. Посета и отворени разговори са г. Елијасом Реброњом, директором библиотеке „Доситеј Обрадовић“ из Новог Пазара и Славојком Спасеновић из библиотеке „17. Септембар“ из Малог Зворника отвориле су много прилика за сарадњу и већ родиле неке нове идеје за заједничке пројекте и културне програме.Важно је да константо ширимо свој круг корисника и садржај и услуге које им нудимо те је тако могућност размене идеја и пројеката дочекана позитивно са свих страна.


Објављено: 16.05.2018. - 17:41:55
Нова књига завичајног песника Зорана Васића
Нова књига завичајног песника Зорана Васића
„ПОЉУБАЦ ПУСТИЊЕ“

Издавач:“Филип Вишњић“ Београд, 2018.г
„Грандиозна-како по обиму,тако и садржајно, поема Зорана Васића „Искушење Исуса Христа“је, по свему судећи, први покушај да се на широком корпусу религиозног епа, писаног у драмском маниру, као дијалог, „Јагњета божијег“ Исуса Христа, спаситеља душа и Луцифера, „кнеза таме“.
Из рецензије књижевника Слободана Блажова Ђуровића
Књига се може изнајмити у библиотеци „Милован Глишић“ а промоција ће, по речима аутора, бити одржана пред Дринску регату, почетком јула у Љубовији


Објављено: 08.05.2018. - 20:03:24
Прикажи страну:   <<        >>  

Књига месеца - април

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2018.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018