Живимо заједно
Драмска секција Удружења за помоћ особама са сметњама у развоју Стари град из Београда „ЖИВИМО ЗАЈЕДНО“ за ученике средње школе „Вук Караџић“ и ОШ „Петар Враголић“ из Љубовије извела је позоришну представу „Свет“ Бранислава Нушића.
Све похвале за глумце.Публика је у више наврата бурним аплаузима исказала своје задовољство приказаном представом и врхунском глумом коју су приказали глумци Драмске секције Удружења за помоћ особама са сметњама у развоју Стари град из Београда „ЖИВИМО ЗАЈЕДНО“.

Kроз овакве активности особе са неким врстом инвалидитета развијају разне вештине, али изнад свега постају друштвени и самостални Један од глумаца који је врло вешто одглумио своју улогу нам је испричао колико су овакве активности важне за развој.

„Развијамо говор и понашање на сцени. Баш смо доста научили, да се поштујемо, да слушамо једни друге док причамо. Све ово што радимо радимо из љубави и драго ми је што имамо доста вршњака који су и особе са интелектуалним потешкоћама. Њима показујемо оно што могу и они. Драго ми је што смо део те инклузивне приче“Наше гостовање овде код вас у Љубовији је предивно. Хвала вам драги пријатељи и велики поздрав до неког следећег виђења.


Објављено: 20.11.2019. - 11:03:46

Књига месеца - септембар

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2019.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018