Љубав на сеоски начин
Синоћ је љубовијска публика уживала у урнебесној комедији, и скоро сат ипо времена, колико је трајала представа, у сали се чуо смех и салве аплауза којима су награђивани глумци за своје глумачке бравуре.
Љубав на сеоски начин је булеварска комедија у којој главни лик Илија сазнавши да га рођена жена Слободанка вара са сеоским ветеринаром Миладином, одлучује да нађе себи швалерку, тек придошлу медицинску сестру Јелисавету, која немајући други избор прихвата понуду. Али у причу се умеша и прва комшиница Брана признавши Слободанки да се у прошлости швалерисала са Илијом али и са ветеринаром Миладином. Kад све то сазна и Бранин муж Милоје долази до великог расплета. Kомедија која је публику својим обртима и изванредном глумом познатих глумаца насмејала до суза.
У представи играли:

Бранко Јанковић
Наташа Јанковић
Немања Јаничић
Даница Тодоровић
Мира Ђурђевић
Миљан Прљета
Текст и режија: Раде Вукотић

Реч писца и редитеља:

Булеварски театар је забавна форма где су ликови једноставно нацртани, обични или лако разумљиви. Дијалог је обично реалан, али у нереалној ситуацији. Често, намера је да изненади публику необичним догађајима. Постоји снажна тенденција да се избегну осетљиви предмети, као што су политика и религија. Представа је намењена забави, и само забави без икаквих тенденција за пропаганду било каквих идеја или увреда. И управо, захваљујући одличној глумачкој екипи, успели смо да направимо представу која има све одлике добре булеварске комедије и гарантујемо одличну забаву.


Објављено: 15.11.2019. - 19:39:02

Књига месеца - септембар

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2019.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018