Сви смо били у кабареу
Одавно једна представа није изазвала више аплауза, смеха , носталгије позитивних вибрација код љубовијске публике као синоћни кабаре Тање Бошковић и Радета Марковића “Сјајни су”, “оvo je osvежавајуће и ово нам треба у Љубовији” само су неки од коментара које смо чули после синоћне представе.

Кабаре Радета Марјановића и Тање Бошковић на духовит и ироничан начин говори о оним старим, али и о овим новим временима која тако бурно проживљавамо.

Добродошли у кабаре је скуп најбољих и најатрактивнијих нумера из представа Добра Стара Времена, Дођи у кабаре, Боемско вече, Сунчани кабаре, које је Pаде Марјановић осмислио и извео у последњих 15 година. Наравно, како и доликује кабаретској форми, ту су и нове приче наших најпопуларнијих писаца уз музичке хитове 80-тих и 90-тих година.

Представа је настала на основу текстова великих писаца Бранка Ћопића, Моме Kапора, Матије Бећковића, Душка Радовића, као и композиција Ђорђа Марјановића, Леа Мартина, “Нових фосила” и других.

Ово својеврсно глумачко-поетско вече представља искрену исповест Тање Бошковић и Радета Марјановића чија интерпретација доноси узбуђење и емотивност јединствену на овим просторима.
Објављено: 06.11.2019. - 16:35:12

Књига месеца - септембар

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2019.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018