Књига месеца - април 2023. године

Нада новог јутра /Кетрин Хајни/


Нада новог јутра - Кетрин Хајни

Најзабавнији роман који ћете прочитати ове године.“ – А Гоод Морнинг Америца Бузз Пицк

Џејн се одмах заљубила у Данкана. Шармантан је, доброћудан и згодан, али нажалост спава са скоро свим женама у Бојн Ситију у Мичигену. Џејн свуда види Данканове бивше девојке – у ресторанима, у пиљарници, чак и у околним градовима.

Ако би се можда и помирила с чињеницом да се забавља с најпромискуитетнијим заводником на свету, не би желела да га дели баш са свима. Успут, Данкан је и даље у веома добрим односима са бившом супругом Еги, женом блиставе косе и савршеног тена, којој редовно коси травњак. А ту је и Џими, Данканов помоћник који улази и излази из Данкановог стана кад хоће, поготово у најнезгоднијим тренуцима. Џејн се пита може ли опстати иједна веза с троје људи, а камоли са четворо. Петоро, ако рачунамо Егиног ексцентричног мужа Герија. Да не помињемо све остале становнике Бојн Ситија, који слободно саопштавају Џејн своје мишљење о њеним поступцима.

Међутим, сви Џејнини ставови о љубави и браку мењају се после страшне саобраћајне несреће. Њен живот убрзо постаје нужно испреплетен с Данкановим, Егиним и Џимијевим, и она губи сваку илузију да ће Данкана имати само за себе. Али… да ли јој се осмехује другачија врста среће?

Нада новог јутра је горак и сладак, диван и забаван роман.

„Безгранично ведар роман о љубави, породици и заједници, с мудром и великодушном поруком.“ – Wасхингтон Пост

„Kетрин Хејни је савремена Џејн Остин. Објединила је полетан стил са заразним хумором и направила савршену равнотежу између литерарног и популарног.“ – Форбес<< Повратак на претходну страницу

Књига месеца - април

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2024.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018