Књига месеца - април 2019. године

Зов карауле /Ненад Милкић/


Зов карауле - Ненад Милкић

Роман Зов Карауле је други део трилогије "Ми смо бранили кошаре" и написан је по истинитом догађају који описује највећу битку модерне историје, битку за Кошаре. Књига је аутентична и писана на основу разговора са преживелим херојима. Посвећена је свима онима који су се борили за Кошаре и целу Србију, а нису успели да преживе.

На Ускрс 1999. године, неколико стотина војника, гладних, недовољно наоружаних и малобројних, одбија напад више хиљада терориста ОВК. Ову велику борбу, која прераста у борбу за целу Србију, малобројни војници су успели да добију и постају хероји Кошара и хероји целог нашег народа. Роман Зов Карауле је други део трилогије "Ми смо бранили кошаре" и написан је по истинитом догађају који описује највећу битку модерне историје, битку за Кошаре. Књига је аутентична и писана на основу разговора са преживелим херојима. Посвећена је свима онима који су се борили за Кошаре и целу Србију, а нису успели да преживе.

На Ускрс 1999. године, неколико стотина војника, гладних, недовољно наоружаних и малобројних, одбија напад више хиљада терориста ОВК. Ову велику борбу, која прераста у борбу за целу Србију, малобројни војници су успели да добију и постају хероји Кошара и хероји целог нашег народа.



<< Повратак на претходну страницу

Књига месеца - децембар

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2020.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018