Књига месеца - март 2018. године

Жена српског конзула /Верослав Ранчић/


Жена српског конзула - Верослав Ранчић

Ништа није онако како изгледа, а изгледа да и нико није онакав каквим се представља...

Млади, перспективни, успешни конзул Републике Србије у Цириху, Војин Печнер, испраћа вољену жену за Београд. Већ следећег тренутка, конзул је - мртав. У званичним извештајима циришке полиције тврди се да је починио самоубиство.

Српска полиција - ћути. На први поглед, све је јасно, а његови ближњи морају да се суоче с трагедијом. Међутим, Ана Печнер, конзулова супруга, не може да прихвати ово објашњење и креће у тешку и неизвесну потрагу за истином.

У књизи жена српског конзула, у стилу најбољих писаца криминалистичких романа, Верослав Ранчић заплиће и расплиће радњу препуну неочекиваних обрта и изненађења и води читаоца кроз непредвиђене и непредвидљиве ситуације, ишћекивања и неизвесности.

Ништа није онако како изгледа, а изгледа да и нико није онакав каквим се представља. Аутор се осврће на прошлост и баца поглед у будућност, бројним преокретима у истрази стиже до припадника државног естаблишмента, полиције, уметничке елите и мафије, развијајући причу све до расветљујућег и сасвим неочекиваног краја.<< Повратак на претходну страницу

Књига месеца - март

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2019.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2018