Књига месеца - фебруар 2017. године

Твој анђео чувар /Мирјана Бобић Мојсиловић/


Твој анђео чувар - Мирјана Бобић Мојсиловић

Ауторка бестселера Дневник српске домаћице, Хаппy Енд и Мајке ми, бајка.

Мора да сам свих ових година била успавана лепотица, и појела сам била, очигледно, отровну јабуку. Не знам ко ми је увалио ту отровну јабуку? Мама? Школа? Сви мушкарци у мом животу? Александар, мој бивши муж? Оне узалудне љубави које су дошле после њега? Идеологија левице на којој је одрасла цела моја генерација, да нико не треба никога да води? Тито? Небитно је сада. Сада знам. Сада доживљавам просветљење. Где су отишле оне пензионерке, да им кажем да стварно не мрзим мушкарце? Схватила сам, напокон! Ради се о нечем другом. Феминизам убија романтику. Феминизам убија велике мушке потезе. Феминизам је срање!

Да ме нико не чује, то је једно велико срање.

Хоћу да дођеш по мене, ухватиш ме за руку и одведеш ме негде, и да не знам где, само да жмурим и ти да ме водиш, да први пут у животу осетим како је то бити права нормална жена.

Узбудљива, духовита и потресна прича о љубави, љубомори, паду и устајању, о губитку и поновном освајању властитог живота. Ово је књига о страху и дрхтању, буци и бесу, о попуштању, слабости и снази, о јакој жени која среће јаког мушкарца и препушта му се.<< Повратак на претходну страницу

Књига месеца - јануар

Web библиотека 2014.

Фејсбук страница

Уплата чланарине

Цене чланарине

Календар вести у 2018.

Српско-српски речник

Линкови

Библиотека "Милован Глишић" Љубовија © 2006-2014